d 22. nov 2017 af Janne Jensen

Ny aftale med Yousee.

Aftalen indebærer at Vejlegårdsparken får ombygget kabelanlægget for over en halv million. Det koster igen ikke foreningen noget, men vi skal dog sikre, at Yousee må være hos os i de næste 5 år.
Til gengæld er der samtidig indgået aftale om, at beboerne via Yousee stikket også kan vælge Fullrate eller Hiper, som udbyder af internet.

Det nye anlæg vil give et net, som giver mulighed for at få op til 1000 mbit downloadhastigheder, når det er bygget om, hvilket giver et fremtidssikret net.

Med hensyn til TV fra Yousee må vi sige, at bestyrelsen fx har set på erfaringer fra Ishøj, hvor det ikke gik så godt med at forsøge at skifte til fx. Cabel+.
Dertil kommer, at vi faktisk har nogle favorable priser og et meget fint udvalg.
Fx. koster grundpakken normalt 279 kr. Hvilket vi kun betaler 130 kr for 2017-pris.
Beboerne får med den nye aftale får mulighed for at leje en Yousee boks til kun 30 kr. pr måned frem for 99 kr. som er normalprisen.
Som det er idag kan man ovenpå grundpakken fx. bygge på med 10 helt valgfrie kanaler til 180 kr. De kanaler man kan vælge mellem, er kanaler både i pakkerne, men også andre kanaler, som ikke ligger i standard pakkerne.

Vi mener fra bestyrelsen, at det er en yderst fornuftigt og solid aftale, som fremtidsikrer netværket i Vejlegårdsparken, uden at det koster noget, tilgengæld får foreningen flere muligheder og bedre priser på flere produkter.

Hilsen Bestyrelsen

Tilbage til oversigten